5 grunde til Revo

Hvorfor REVO

  1. Pengene-tilbage-garanti.
    Vi ved du vil elske din nye REVO software og derfor tilbyder vi dig pengene tilbage indenfor 30 dage hvis du ikke er så vild med den som vi forventer. Så lægger vi blot en standard fil i igen.

  2. Gennemtestet og afprøvet. Timer og atter timer ligger der bag udviklingen af filen til din bil. Og så er den testet i det meste af verdenen til at kunne håndtere alle klimaer og forhold. Sådan skaber man holdbarhed.

  3. Har du været forbi en anden tuner med bilen og gerne vil prøve en Revo fil, så får du 25% rabat på en stage 1 fil, så længe du har en kvittering på installation af filen på bilen. Vælger du at tage din tuning en stage op så får du 70% rabat på den næste fil.

  4. Mulighed for styring med SPS-boksen. Justering af brændstofskvalitet, standard mode, anti-tyveri sikring er nogle af de valg du muligvis kan foretage med din SPS-boks.

  5. Tilbage til standard. For 750 kr. lægger vi den seneste version af din bils standard software i igen. Så kan du sælge den, tage den til forhandleren eller hvad du vil. Skulle bilens software blive opdateret hos din bilforhandler eller værksted, så kan vi for 750 kr. lægge filen i igen.

Revo Software

Udviklet på banen, klar til vejen. Revo optimerings-filosofien sikrer, at imponerende præstationer er afbalanceret med brugbar, pålidelig kraftoptimering, der forbedrer den måde, du kan køre din bil på. Udvikling på landevej og track samt test under kontrollerede rullefelts-forhold giver dig et klarere billede af den præstation, du kan forvente fra Revo’s ECU (engine control unit) Software. Test på disse flere måder spiller en vigtig rolle når man vil sikre produkter af højeste kvalitet og levere den forventede høje køreoplevelse. 

Revo tilbyder nogle af de mest betydelige præstationsforøgelser på markedet, dog er tal på et rullefelt kun en lille del af et meget større billede og aldrig det eneste fokus under Revos udviklingsproces. Revo tilbyder en perfekt balance mellem ydeevne, økonomi og holdbarhed af motoren. 

Revo performance ECU-software giver dig meget mere end blot en stigning i hestekræfter og moment. En stor del af udviklingen er baseret på køreoplevelser og feedback. Hos Revo kan du forvente en jævn og raffineret respons ved lavt omdrejningstal og delvist gas, og store forøgelser når pedalen går i bund og op igennem hele momentkurven. 

Rekordsættende og racing-dna

Revo blev født af passionen og succesen fra grundlæggerens erfaring med at lede mesterskabsvindende racerhold sammen med arbejdet som ingeniør hos nogle af de største navne inden for motorsport. Den passion er kernen i virksomheden i dag. Revo er fortsat med at skabe sig et ry med deres banebrydende software- og hardwareløsninger og tekniske viden, og arbejder med store firmaer som Volkswagen og Skoda og sætter nye rekorder undervejs. 

Skoda World Record: I Samarbejde med Skoda UK, var Revo med som rådgivere på deres drivlinje og tekniske del, på verdensrekorden i 2011 hvor de fik en Skoda Octavia vRS op på 365 km/t ved Bonneville Salt Flats i Utah, USA. 

Nurburgring-omgangsrekord: 9 minutter 57 sekunder tog det en Revo modificeret VW T5 Transporter at nå en tur rundt på Nurburgring i 2013. Dermed kunne de sikre sig den nye omgangsrekord for varevogne – som de i øvrigt snuppede fra Sabine Schmidt som havde sat den sammen med BBCs TopGear-team. 

Globalt udviklingsprogram

Kun Revo driver et globalt udviklingsprogram gennem sit netværk af over 400 autoriserede Revo-forhandlere verden over. Adgang til biler og deres data på denne skala gør det muligt for Revo-teamet at finjustere produkter på Beta-niveau, inden endelig frigivelse, og teste produkter i en lang række klimaer og forhold, herunder højde, brændstofkvalitet og fugtighed. Dette giver også Revo mulighed for at teste, hvordan Revo-produkter klarer sig i forskellige kørselsscenarier og udgør en vital del i udviklingen af ​​Performance ECU-software.

Revo Hardware

Al Revo hardware er designet og testet på fabrikken af et specialistteam af erfarne ingeniører. Ved at bruge avanceret prototypeudstyr til at hjælpe designprocessen og dybdegående testprocedurer er holdet i stand til at sikre produkter af højeste kvalitet.

Revo-hardware er konstrueret til at fungere på et meget højere niveau end en standardkomponent, designet til at modstå et væld af udfordringer, selv hvis du ønsker lidt flere kræfter senere hen. Revo forsøger at skabe flotte produkter, der fungerer og passer problemfrit med dit køretøj, og tilbyder også et OEM+ look med eftermarkedets ydeevne fordele. 

Revo Blog

Leder du efter mere information om Revo. Så er et godt sted at starte på Revo-bloggen, som indeholder udviklingsopdateringer, anmeldelser, shows, det grundlæggende om tuning og Revo-produkter plus meget mere. Siden er på Engelsk og findes her.