Chiptuning

Selve tuningen foregår i bilens ECU (bilens hjerne), via OBD-stikket. Biler som kommer fra fabrikken er standard programmeret lidt konservativt til at kunne fungere over alt i verdenen under alle forhold. Dette giver plads til en masse forbedringer som du kan få glæde af uden at skulle sætte bilens holdbarhed på spil.

Når du får chiptunet din bil på vores værksted er det altid inkl. en måling på vores rullefelt før og efter* Så kan du se hvilken effektøgning din bil har fået.

STAGE 1, 2 eller 3

Den første opgradering du kan få hedder stage 1. Dette er kun en opgradering af ECU’en og er som regel en “billig” opgradering.

Stage 2 & 3 kræver også opgradering af din bils hardware, såsom udstødning, indsugning, intercooler osv. Dette er selvfølgelig lidt dyrere, men kan blive nødvendigt hvis du vil have endnu mere ud af din bil.

Hvad kan min bil få?

Hver bil og motor er forskellig og vi oplyser gerne hvad vi mener vi kan få ud af din bil. Vælg dit bilmærke i Dropdown-menuen og send os en forespørgsel.

*Vores rullefelt er kun til forhjuls- og baghjultrukne biler

Tuning er ikke lovligt til kørsel på de danske veje og vores optimeringer er derfor kun beregnet til kørsel på lukket bane.

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop