MERCEDES

Chiptuning

Selve tuningen foregår i bilens ECU (bilens hjerne), via OBD-stikket. Biler som kommer fra fabrikken er standard programmeret lidt konservativt til at kunne fungere over alt i verdenen under alle forhold. Dette giver plads til en masse forbedringer som du kan få glæde af uden at skulle sætte bilens holdbarhed på spil.

Når du får chiptunet din bil på vores værksted er det altid inkl. en måling på vores rullefelt før og efter* Så kan du se hvilken effektøgning din bil har fået.

STAGE 1, 2 eller 3

Den første opgradering du kan få hedder stage 1. Dette er kun en opgradering af ECU’en og er som regel en “billig” opgradering.

Stage 2 & 3 kræver også opgradering af din bils hardware, såsom udstødning, indsugning, intercooler osv. Dette er selvfølgelig lidt dyrere, men kan blive nødvendigt hvis du vil have endnu mere ud af din bil.

Hvad kan min bil få?

Med vores TRS performance – software kan vi optimere rigtig mange biler. Alle biler kan ikke optimeres, og derfor har vi ikke en udtømmende liste over hvilke vi kan.

Brug kontaktformularen på siden for at forespørge på netop din bil. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

Er du i tvivl om hvilken model og motor du har så skriv til os, så hjælper vi gerne.

Priser

Priser på software:

STAGE 1 3500.-

STAGE 2 4000.-

STAGE 3 4500.-

Har du også brug for Hardware (udstødning, intercooler, indsugning, kan vi også levere det.

*Vores rullefelt er kun til forhjuls- og baghjultrukne biler

Tuning er ikke lovligt til kørsel på de danske veje og vores optimeringer er derfor kun beregnet til kørsel på lukket bane.


Forespørg på bil

    Cart

    Cart

    Your Cart is Empty

    Back To Shop