SEAT

REVO

Hos BN Autoteknik – Performance får vi vores software opdateringer fra REVO.

REVO er et engelsk firma som vi er eneforhandler af i Danmark. REVO er opstået efter trangen til at køre hurtigere, og de har undervejs scoret forskellige hastighedsrekorder og vundet en masse priser. De er kendt for deres gennemprøvede og gennemtestede produkter, som ikke alene har til formål at få maksimalt effekt & moment ud af din motor, men også det formål at holdbarheden og sikkerheden forbliver intakt. REVO bruger ofte længere tid på udvikling i forhold andre firmaer, for netop at sikre at kvaliteten af deres produkter er i top.

Chiptuning

Selve tuningen foregår i bilens ECU (bilens hjerne), via OBD-stikket. Biler som kommer fra fabrikken er standard programmeret lidt konservativt til at kunne fungere over alt i verdenen under alle forhold. Dette giver plads til en masse forbedringer som du kan få glæde af uden at skulle sætte bilens holdbarhed på spil.

Når du får chiptunet din bil på vores værksted er det altid inkl. en måling på vores rullefelt før og efter* Så kan du se hvilken effektøgning din bil har fået.

STAGE 1, 2 eller 3

Den første opgradering du kan få hedder stage 1. Dette er kun en opgradering af ECU’en og er som regel en “billig” opgradering. Se i nedenstående widget hvor meget mere effekt din bil kan opnå.

Stage 2 & 3 kræver også opgradering af din bils hardware, såsom udstødning, indsugning, intercooler osv. Dette er selvfølgelig lidt dyrere, men kan blive nødvendigt hvis du vil have endnu mere ud af din bil.

Hvad kan min bil få?

Med vores Revo-software kan vi optimere VW, AUDI, SEAT, SKODA, FORD & PORSCHE. I widget’en nedenunder kan du slå din bil op og se hvilke optimeringer vi kan tilbyde din bil.

Er du i tvivl om hvilken model og motor du har så skriv til os, så hjælper vi gerne.

Priser

Priserne kan du finde hvis du trykker på den stage (1,2 eller 3) du kunne tænke dig. Herinde vil du også kunne finde den forventede effekt du kan opnå. Priserne er i Euro og i tabellen herunder kan du se hvad det bliver i danske kroner.

Prisliste

EuroDanske kroner
2992799
3493299
3993799
4494199
4994699
5995599
6496099
6996599
7997499

*Vores rullefelt er kun til forhjuls- og baghjultrukne biler

Tuning er ikke lovligt til kørsel på de danske veje og vores optimeringer er derfor kun beregnet til kørsel på lukket bane.

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop