FORD FOCUS RS | PERFORMANCE PACK

11.499,00 kr.14.999,00 kr.

         Mærke Model Variant År
FORD Focus RS 2015 >
-
+

Beskrivelse

FORD FOCUS RS

SOFTWARE+HARDWARE

ALT DU HAR BRUG FOR I EN SAMLET PAKKE

Masser af power, unikke sikkerheds egenskaber og forblændende respons står til din rådighed. Performance Pack fra REVO leverer meget mere end høje tal på et rullefelt. Med over 400 Hk og 575 Nm føles din Focus RS lettere, mere responsiv og med meget mere overskud midtpå og til sidst i kurven. Med over 12 måneders udvikling på både hardware og software har Revo virkelig lagt sig i selen for at skabe toppen af hvad du ser på markedet. Performance pack’en er udviklet til at skabe skøn balance imellem brugbar råstyrke og almindelig dagligdags køreglæde. Revo og BNA performance er en af de eneste i DK som leverer en komplet samlet pakke special designet til dig og din bil.

REVO STAGE 2 SOFTWARE

Nøglen til at åbne op for bilens fulde potentiale ligger i softwaren. Den er veludviklet og gennemtestet via Revo’s unikke udviklingsprogram som benytter data fra over 400 Revo forhandlere i hele verden.

Læs mere om filen og dens fordele og egenskaber her

INDSUGNING

Revo’s carbon indsugning tilbyder øget flow til forbedre både HK og NM. Erstatter det restriktive system som sidder originalt på bilen.

Sættet indeholder Carbon rør med øget diameter, hvilket optimerer flow strømmen. Forstærket silikone undgår unødvendig turbolens og undgår at slangen kollapser under pres.

Forstærket silikone

Øget
Diameter

Termisk
Barriere

Læs mere om produktet

 

 

INTERCOOLER

Revo’s intercooler til din Focus RS sænker indsugnings temperaturer, minimere fald i trykket, og tillader motoren at øge kraft og moment

Den mest effektive måde at sikre bedre køling for motoren er ved at øge volumen på intercooler’en. På Focus RS’eren er det begrænsede plads i motorrummet en udfordring. Ved at udnytte overskydende plads har Revo skabt en intercooler med 72% større overflade, hvilket hjælper betydeligt på sænkningen af temperaturen af luften

Øget
Overflade

Geometric
ribber

Holder trykket

 

INTERCOOLER SLANGER 

Skabt til ag øge power og reducerer obstruktioner i luftstrømmen. Skabt af få stykker øger slangerne flowet i forhold til det restriktive originale. Dette tillader turboen at arbejde bedre og mere effektivt. Ved at fjerne enheden som skulle begrænse lyden har man fjernet en stor kilde til turbulens i indsugningen samtidig med man får mere turbo lyd.

 

DOWNPIPE (ikke inkluderet i Performance Pack’en)

Det er yderligere krav at der skal monteres downpipe for at din Performance pack skal virke.

Vi forhandler Milltek direkte fra fabrikken i England og kan levere alle deres løsninger. Vi er også forhandler af BCS – Powervalve fra England som er håndlavet produkter af høj kvalitet.

Kontakt os for priser og spørgsmål.

Ford Focus RS Milltek Sport Downpipe (ikke inkluderet. Skal købes seperat)

 

OBS!!! Downpipe er påkrævet for at for at denne pakke skal fungere.

RESULTATER OG MÅLINGER


Testen af Performance Pack er udført i England på lukket bane i en 2016 Ford Focus RS MK3 2.3 EcoBoost med manuel gear i Race mode. Traction control slået fra og kørende på Shell Vpower®. Gennemsnits tiderne er taget fra 9 kørte tider.

0-60 mph 0-100 mph 30-70 mph
Standard (Gennemsnit) 5.02 s 12.57 s 5.17 s
Standard (Bedste tid) 4.98 s 12.21 s 5.04 s
 Stage 1(Gennemsnit) 4.45 s 11.16 s 4.56 s
 Stage 1(Bedste tid ) 4.39 s 10.79 s 4.48 s
Performance Pack(Gennemsnit) 4.09 s 10.07 s 4.08 s
Performance Pack (Bedste tid) 4.03 s 9.76 s 3.99 s

  Power (HK)

   Torque

30 – 70 mph

433

616 Nm

4.0

Billeder er kun til illustration


Noter:

  1. Downpipe er et krav for Revo Stage 2 Software og Revo Performance Pack.
  2. Prisen er inkl. Software installation med rullefeltsmåling før og efter
  3. Prisen er ekskl. montering af fysiske produkter.

Yderligere information

Nuværende opsætning

,

Ford - Model

Focus RS MK 3

Ford - Engine

2,3 Ecoboost 350 HK

Lignende produkter