VW GOLF 7 GTI – 230 HK – STAGE1

5.299,00 kr.

HK Moment
Standard 230 350 NM
REVO Stage 1 Software fra 309 til 328 fra 434 til 488

Prisen er inkl. Rullefeltsmåling før/efter, sundhedscheck og indkøring.

-
+

Beskrivelse

Revo performance ECU-software giver dig meget mere end blot en stigning i hestekræfter og moment. En stor del af udviklingen er baseret på køreoplevelser og feedback. Hos Revo kan du forvente en jævn og raffineret respons ved lavt omdrejningstal og delvist gas, og store forøgelser når pedalen går i bund og op igennem hele momentkurven.


2.0 TSI MOTOR


Vores stage 1 software bliver flashed igennem OBD-stikket. Det efterlader din ECU intakt og giver dig massive forbedringer på både HK og moment. Selvom tallene er imponerende er det ikke den fulde historie om filen, som har gennemgået massiv udvikling for at sikre en forfinet software der skaber den ekstra power og moment du forventer helt smooth og perfekt i gennem hele spektret af accelerationen.

Den forbedrede køreoplevelse som er sikret igennem REVO’s team af ingeniører, betyder også at din brændstofs økonomi bliver den samme som før og endda op til 10 % bedre ifølge nogle kunder. Eftersom motoren ikke skal arbejde så hårdt for at levere dig den power du bruger i hverdagen. Dette er selvfølgelig afhængig af kørestil

SOFTWARE FEATURES


...

SERIAL PORT SWITCH (SPS)

Omskiftelig software med 2 performance modes (Brændstofkvalitet) og Anti-tyveriskring

 

...

SPEED LIMIT REMOVAL

Fart begrænseren bliver fjernet i denne fil

 


 

GLOBALT UDVIKLINGSPROGRAM


Kun Revo driver et globalt udviklingsprogram gennem sit netværk af over 400 autoriserede Revo-forhandlere verden over. Adgang til biler og deres data på denne skala gør det muligt for Revo-teamet at finjustere produkter på Beta-niveau, inden endelig frigivelse, og teste produkter i en lang række klimaer og forhold, herunder højde, brændstofkvalitet og fugtighed. Dette giver også Revo mulighed for at teste, hvordan Revo-produkter klarer sig i forskellige kørselsscenarier og udgør en vital del i udviklingen af ​​Performance ECU-software.

POWER GRAPHS

EKSTRA FEATURES


OMSKIFTELIG SOFTWARE

Hvis du tilkøber SPS boksen har du fordelen af at kunne skifte i din installerede software. Den patenterede OBDII læser giver dig den ultimative styring af filen, og lader dig vælge imellem brændstofskvalitet (Oktan 95-100) og en antityverisikring. Det tager kun 20-30 sekunder at skifte imellem programmerne.

Du vælger bare et program på boksen, sætter OBD stikket i, venter et par sekunder, fjerner boksen igen og starter bilen.

REVO FORDELENE


...

OBD PORT INSTALLATION

Revo Software bliver installeret hurtigt og sikkert via OBD-stikket uden at skulle åbne ECU’en op

...

PENGENE TILBAGE GARANTI

VI ved du kommer til at elske din nye fil. Gør du ikke det tilbyder vi dig pengene tilbage i 30 dage.

...

BRÆNDSTOFS ØKONOMI

Afhængig af din kørestil vil din bil bevare det samme brændstofs forbrug som det havde oprindeligt. Er du ude efter “øko” tuning, er det ikke os du skal have fat i.

OBS! Denne fil er kun lovlig til banebrug. Al kørsel på offentlig vej er forbudt.

Yderligere information

Volkswagen - Engine

2,0 TSI 230 HK

Volkswagen - Model

Golf 7