VW GOLF 7 GTI – 230 HK – STAGE2

5.799,00 kr.

HK Moment
Standard 230 350 NM
REVO Stage2 Software fra 319 til 348 fra 447 til 508

Prisen er inkl. Rullefeltsmåling før/efter, sundhedscheck og indkøring.

-
+

Beskrivelse

Revo performance ECU-software giver dig meget mere end blot en stigning i hestekræfter og moment. En stor del af udviklingen er baseret på køreoplevelser og feedback. Hos Revo kan du forvente en jævn og raffineret respons ved lavt omdrejningstal og delvist gas, og store forøgelser når pedalen går i bund og op igennem hele momentkurven.

Vores stage 2 software bliver flashed igennem OBD-stikket. Det efterlader din ECU intakt og giver dig massive forbedringer på både HK og moment. Selvom tallene er imponerende er det ikke den fulde historie om filen, som har gennemgået massiv udvikling for at sikre en forfinet software der skaber den ekstra power og moment du forventer helt smooth og perfekt i gennem hele spektret af accelerationen.

For at kunne benytte og få maksimalt udbytte af din stage 2 fil kræver det korrekt opgradering af hardware. REVO udbyder som en af de få både software og hardware udviklet af egne ingeniører, skabt med henblik at fungere bedst muligt sammen.

Med deres Performance Pack har de skabt en helt unik tuningsmulighed. Alt samlet (eller næsten alt) i en pakke.

Du kan læse mere om vores Performance Pack her.

SOFTWARE FUNKTIONER


 

...

SERIAL PORT SWITCH (SPS)

Omskiftelig software med 2 performance modes (Brændstofkvalitet) og Anti-tyveriskring

 

...

SPEED LIMIT REMOVAL

Fart begrænseren bliver fjernet i denne fil

 

...

LEFT FOOT BRAKING

Venstre fods bremsning er gjort muligt.

 

...

KOLDSTARTS BESKYTTELSE

Tryk er begrænset indtil olien når en vis temperatur.

 

...

EXHAUST OVERRUN  (Crackle, pops & and bang-ish)(Kan være tilkøb på nogle filer)

I sports mode kommer der lidt lyd ud af udstødningen

 


 

GLOBALT UDVIKLINGSPROGRAM


Kun Revo driver et globalt udviklingsprogram gennem sit netværk af over 400 autoriserede Revo-forhandlere verden over. Adgang til biler og deres data på denne skala gør det muligt for Revo-teamet at finjustere produkter på Beta-niveau, inden endelig frigivelse, og teste produkter i en lang række klimaer og forhold, herunder højde, brændstofkvalitet og fugtighed. Dette giver også Revo mulighed for at teste, hvordan Revo-produkter klarer sig i forskellige kørselsscenarier og udgør en vital del i udviklingen af ​​Performance ECU-software.

MÅLINGER


PRÆSTATIONER

Data er udmålt på et DynaPack Hub Dyno, og alle tal er målt på navet.

  • Højeste målte ydelse: 318HK / 500NM
  • Forøgelse gennemsnit (Test): +90HK/ +106NM
  • Maksimal forøgelse (Test): +103HK @ 5700RPM / +143NM @ 3500RPM

KRAV TIL HARDWARE

ANBEFALET HARDWARE

Vi tilbyder livtidsgaranti på opdateringer af din motorstyring, så snart vi har ledige filer til rådighed. Således går du ikke glip af producentens opdateringer. Dette koster et mindre installationsgebyr på 500 kr.  Læs mere.

 

YDERLIGERE INFO


KOLDSTARTS BESKYTTELSE


For at bilens olie kan virke effektivt og smøre din maskine har den brug for at varme ordentligt op. Når din bil starter er olien på sit tykkeste og skaber dermed højere olietryk hvilket igen lægger ekstra pres på komponenterne. Som temperaturen stiger på motor og dermed olien, bliver den mere letflydende og har lettere ved at smøre maskinen. Koldstarts beskyttelse sørger for at beskytte motorens dele ved at begrænse turbotrykket indtil motoren er ordentlig varm.

  • Olie temperatur under 70ºC: Begrænset tryk
  • Olie temperatur over  70ºC: Fuldt tryk

EXHAUST OVERRUN 1


Revo’s exhaust overrun giver dig mulighed for at få lidt ekstra lyd ud af udstødningen når du er i sports mode. Det er en “crackle” lyd som lyder lidt mere af original end af pops and bangs. Den er kun tilgængelig når bilen er indenfor de sikre parameter, og aktiveres under manuelle gearskift og når du løfter foden fra speederen. Langvarig udvikling og testning har sørget for at dette er sikkert for din bil. På nuværende tidspunkt er det muligt at få med din Performance pack eller stage 2 fil. Nogle ECU ID’s kan være begrænset. Læs mere her.


VÆLG I PROGRAMMERNE


Hvis du tilkøber en SPS-Boks får du muligheden for at skifte lidt i programmerne på din fil. Sps-boksen fuldender din Revo fil og tillader dig nemt at skifte via OBD-stikket på under 30 sekunder. Du kan vælge imellem disse programmer

  • SPS Position 1 – Standard Mode
  • SPS Position 2 – Revo Performance mode A (Kørt ind til dårligere brændstof (oktan 95)/dårligere betingelser)
  • SPS Position 3 – Revo Performance mode B (Kørt ind til bedre brændstof (oktan 100)/bedre betingelser)
  • SPS Position 4 – Anti Tyveri (Begrænser speederrespons og omdrejninger. Giver dig en ekstra sikkerhed for dit kæreste eje)

Du vælger bare et program på boksen, sætter OBD stikket i, venter et par sekunder, fjerner boksen igen og starter bilen.


REVO FORDELENE


...

OBD PORT INSTALLATION

Revo Software bliver installeret hurtigt og sikkert via OBD-stikket uden at skulle åbne ECU’en op

...

PENGENE TILBAGE GARANTI

VI ved du kommer til at elske din nye fil. Gør du ikke det tilbyder vi dig pengene tilbage i 30 dage.

...

BRÆNDSTOFS ØKONOMI

Afhængig af din kørestil vil din bil bevare det samme brændstofs forbrug som det havde oprindeligt. Er du ude efter “øko” tuning, er det ikke os du skal have fat i.

 

OBS! Denne fil er kun lovlig til banebrug. Al kørsel på offentlig vej er forbudt.

Yderligere information

Volkswagen - Engine

2,0 TSI 230 HK

Volkswagen - Model

Golf 7